skip to Main Content

Lucrări construcții acoperișuri: șarpante, terase

Echipa de profesionisti va sta la dispozitie, fie pentru proiectarea si constructia de structuri de acoperis , terase , garaje sau orice tamplarie. Executam orice tip de lucrari de dulgherie in acoperisuri, garantam o executie de precizie, conform proiectului.

Dulgherie - Astereala

Astereala este reprezentată de un strat de scânduri fixat peste căpriori, acoperind scheletul șarpantei. Aceasta are în compoziția sa lemn de construcții, având ca dimensiuni 12-32 mm grosime și 10-30 cm lățime.

Montaj tigla ceramica

Tigla ceramica se numara printre cele mai utilizate solutii de invelire a unui acoperis. Totusi, etapele de montaj tigla ceramica au un nivel de dificultate crescut, prin comparatie cu solutiile metalice.

Montaj sisteme pluviale

De peste 15 de ani executam servicii profesionale de reparatii si montaj pentru jgheaburi si burlane pluviale pvc sau tabla zincata. Montaj sau reparatii burlane si jgheaburi.

Terase din lemn

O terasa din lemn reprezinta un spatiu construit, care, de cele mai multe ori, este alaturat cladirii principale. In functie de preferinte, acest spatiu poate fi accesat direct din locuinta, insa la fel de usor va fi folosit din exterior, cand nu exista o usa de trecere intre cele doua zone.

Montaj tigla metalica

Tigla metalica, tabla tip tigla, faltuita, click sau retro panel sunt cele mai usoare solutii de invelire a unui acoperis.

Reparatii acoperis

Oferim servicii complete de reparatii pentru orice tip de acoperis la preturi competitive, si oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Contact

Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri:

Locație birou, showroom

Brătuleni, Iași, Str. Basarabia, Nr. 16

Telefon:

0748 198 450

Email:

acoperisuldetigla@gmail.com

Trimite-ne proiectul tău și te asigurăm că primești cele mai bune soluții.

Back To Top