Ferestre de mansardă Standard

Modelul original de fereastră de mansardă cu operare de sus sau jos, are integrat un sistem de ventilare. Bara de acționare superioară conferă ferestrei mai multe avantaje: modelul se potrivește pentru cele mai multe înălțimi de montaj și se manevrează ușor, chiar dacă mobilierul este amplasat sub fereastră.

Ferestre de mansardă cu acționare electrică

Fereastra electrică cu articulare în partea superioară cu acționare de la distanță combină beneficiile unei vederi panoramice cu funcționarea confortabilă datorită motorului electric. Fereastra poate fi acționată și manual, în caz de nevoie.

Rolete și rulouri

Rulouri și rolete 

Fie că dorești să diminuezi lumina sau să o blochezi complet, fie să previi supraîncălzirea - noua noastră colecție de rulouri și rolete exterioare îți oferă soluția ideală pentru a se potrivi perfect spațiului tău.

Ferestre arc

Fabricate din lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat și impregnat cu fungicid în vid.

Construite în sistem antiefracție topSafe.

Sistemul de garnituri asigură etanșeitate chiar și în condiții extreme, și reduce micro-vibrațiile.

Mânerul Elegant montat în partea de jos asigură operarea ușoară și două poziții de deschidere pentru ventilare.

Unghiul de instalare: între 15 și 90°.

Pachetul cuprinde și rama de etanșare.

Ferestre pentru acoperiș terasă

Noua generație de ferestre pentru acoperiș terasă cu protecție din sticlă curbată reprezintă o revoluție în designul ferestrelor. Stratul de sticlă curbată pentru protecția ferestrei ajută la scurgerea facilă a apei de pe suprafața acesteia chiar și la acoperișuri cu panta de 0°. Designul unic, cu ramă subțire și cercevea invizibilă, maximizează lumina naturală și oferă un design superb în interiorul locuinței - chiar și cu rulourile montate.  

Tuneluri solare

Tunelul solar este produsul care aduce lumina în cele mai îndepărate colțuri ale casei. Are un profil exterior similar unei ferestre de mansardă, un tub puternic reflectorizant, rigid sau flexibil, și o aplică elegantă la interior. Pe cât de simplu, pe atât de inovator. Efectul este uimitor!